Mooie herinneringen aan de fijne samenwerking met Paul Borgions

Drie jaar geleden vroeg BORGinsole-oprichter Paul Borgions mij om een dag per week als zelfstandig podoloog mee te draaien in zijn nieuw op te richten podopraktijk BORGinsole Biomechanics in Genk. Een aanbod dat ik met veel plezier aanvaardde.

Vandaag blik ik met mooie herinneringen terug. Door te drukke agenda’s en andere professionele uitdagingen, zal het niet langer mogelijk zijn om de samenwerking in Genk voort te zetten. Maar mijn collega’s en ik blijven overtuigde fans van BORGinsole!

Sterke groei

Paul en ik hadden beiden de intentie om onze samenwerking uit te breiden. Maar in de praktijk is het anders uitgedraaid. Ik kreeg het heel druk met mijn eigen podoprakijk PODO+, die de laatste jaren sterk gegroeid is. Terwijl Paul naast zijn podopraktijk in Rotselaar nog met zijn bedrijf BORGinsole in de weer was. Het is er dus nooit van gekomen.

 

BORGinsole blijft partner

Ik wil Paul via deze weg heel erg bedanken voor de fijne samenwerking. Ik bewaar er goede herinneringen aan. Trouwens, dit afscheid is geen einde. Want ik werk als podoloog al bijna vijftien jaar samen met BORGinsole en zal dat in de toekomst zeker blijven doen. Hun podologische zolen onderscheiden zich nog altijd op het vlak van kwaliteit, duurzaamheid, materiaal en afwerking.

 

Welkom in Zonhoven, Diepenbeek en Bilzen!

Ook van mijn patiënten uit Genk neem ik uiteraard geen afscheid. Die zijn welkom in onze vestigingen in Zonhoven, Diepenbeek of Bilzen. Dat is bij wijze van spreken een afstand die ze te voet kunnen afleggen. En voor wie houdt van een wandeluitdaging is de praktijk in Booischot ook een optie. 😉

 

Mijn collega-podologen en ik kijken ernaar uit om je in een van de andere podopraktijken te ontvangen. Tot gauw!

 

Podologische groeten

Tom

 

PS Lees hier het verhaal van Paul. Hij vertelt over het ontstaan van BORGinsole en onze samenwerking.

 

Wil je meer weten over PODO+? Of ben je op zoek naar een ervaren podoloog in de buurt van Genk? Neem dan gerust contact met ons op.

Toegepaste behandelingen

Voetverzorging reumapatiënten
Voetverzorging diabetici
Schoenadvies
Podologische zolen op maat
Podologische voetverzorgingen
Podologische screening voor kinderen
Podologische screening voor sporters
Orthonyxie
Orthoplastie
Bewegingsanalyse

Pak je probleem aan bij de basis